|
Brunch
ledere zondag serveren we een brunch aangepast aan de ingrediënten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. De brunch van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek Heeft u interesse om de nieuwe menu's
per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe
aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe
menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | S210 58 of via mail info@lafilledoscar.be
ZUIDERSE BRUNCH €56 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zondag van 8 september t/m 29 september
Glas cava :
° Hapje
Koffie/thee :
° Assortiment van broodjes en mini croissant
° Huisbereide confituren van streekfruit
° Kazen hesp, Italiaanse ham, gerookte zalm
° Mini burrata met kerstomaatjes en broodcroutons
° Pulled porc in een broodje met truffelsausje
Witte/rode Wijn - waters :
° Parmigiana di melanzane : aubergine met tomaat en parmesaanse kaas, salade van ruccola en verse
basilicum
° Papillot van vis met kokos, mosseltjes en kervel, wortel en aardappeltjes
Koffie/thee :
° Mini dessertje
HERFST BRUNCH €57 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zondag van 6 oktober t/m 27 okfober
Glas cava :
° Hapje
Koffie/thee :
° Assortiment van broodjes en mini croissant
° Huisbereide confituren van streekfruit
° Kazen, hesp, Italiaanse ham, gerookte zalm
° Mini huisbereide 'haute'dog
° Cocotte ei met spekjes en ui
Witte/rode Wijn - waters :
° Zeebarbeel met pompoen, parelcouscous en prei
° Filet van kalkoen, champignon gevuld met ham en sjalot, geplette aardappel en een sausje van de chef
Koffie/thee :
° Mini dessertje
WINTER BRUNCH €58 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zondag van 3 november t/m 24 november
Glas cava :
° Hapje
Koffie/fhee :
° Assortiment van broodjes en mini croissant
° Huisbereide confituren van streekfruit
° Kazen, hesp, Italiaanse ham
° Peertje in papilotte met mascarpone en kaneel
° Gehaktbroodje met kersen, krentenbrioche
Witte/rosé/rode Wijn - waters :
° Schar met 'frietjes' van wortel en selder, crème van pastinaak
° Melkvarken met savooi, aardappel en oliebolletjes van pompoen
Koffie/thee :
° Mini dessertje
|
|