Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.


Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be .

VADERDAG DINER  €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op zaterdag avond 12 juni en zondagmiddag 13 juni

Glas cava :

  ° Courgetterolletje met geitekaas en zongedroogde tomaatjes
  ° Mosselhapje
  ° Tartaar van runds met avocadocrème

Witte of rosé wijn - waters :
  ° Gegrilde jacobsvrucht met truffelsalsa, vitelotte aardappel

 
Rode wijn - waters :
  ° Papilotte van kalkoen met wortel en prei, aardappeltjes en saffraan

Nagerecht :
  ° Aardbei, biscuit met witte chocolade en vanille marshmallow

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

Dit menu kan ook afgehaald worden : €45 p.p. (excl. dranken)


pic_img_5345  
pic_dsc06719a
 

LENTE DINER  €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 19 juni t/m 25 juli

Glas cava :

  ° Bloemkool couscous met garnalen
  ° Scheermesje met chorizo
  ° Kiprolletje met spinazie en noten

Witte of rosé wijn - waters :
  ° Burata met kerstomaatjes, verse basilicum, pijnboompitten, olijfolie
    en parmesaanse kaas

 
Rode wijn - waters :
  ° Melkvarken of koolvis met een ratatouille van courgette, aubergine en
    tomaat, falafel met rode biet


Nagerecht :
  ° Tartufo limoncello

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

pic_d6d1b4af-e655-4e3d-b38e-b11385388df6   pic_kiprolletje

ZOMERDINER  €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 31 juli t/m 12 september

Glas cava :

  ° Reuzegarnaal in quinoa met een dip
  ° Gevulde ravioli met ricotta en spinazie
  ° Tartaar van gerookte zalm met avocado

Witte of rosé wijn - waters :
  ° Carpaccio van runds met pijnboompitten, parmesaanse kaas, ruccola,
     zongedroogde tomaten en olijfolie uit Zuid-Frankrijk

Rode wijn - waters :
  ° Victoriabaars of parelhoen met groente tajine van courgette en rode ui, ras el hanout

Nagerecht :
  ° Chocolade moeilleux met Baileys

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

 

pic_photo-2019-11-04-18-20-02   pic_img_5250



download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be