Diner
Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.
Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.
Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58
of via mail info@lafilledoscar.be .
DINER 'SMAKEN VAN DE WINTER' €60 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op zondag 1 januari 's middags en iedere zaterdagavond en
zondag middag van 21 januari t/m 5 februari
Glas cava :
° Gevulde champignon met gandaham
° Escargot in kruidenboter
° Aardappelblini 'vitello tonato'
Witte wijn - waters :
° Tongrolletje gevuld met zalm, krokante savooi met sesam
Rode wijn - waters :
° Filet van eend of hoevekip, gekarameliseerde witloof,
winterkooltjes en kroket van pompoen
Nagerecht :
° Sneeuwballen van vanille met brownie en chocolade
Koffie/thee :
° Zoetjes

VALENTIJN DINER €60 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op zaterdag avond 11 februari, zondagmiddag 12 februari en
dinsdag avond 14 februari
Glas cava :
° Krokantje van rozenwater met krab en lompviseitjes
° Soepje van rode paprika
° Champignon gevuld met sjalot en hamreepjes
Witte wijn - waters :
° Kabeljauw met vitelotte, erwten en zeekraal, krokante schorseneren
Rode wijn - waters :
° Parelhoen met selderpuree, tagliatelle van wortel en kroket van rode biet, notensaus
Nagerecht :
° Red is the color of love....
Koffie/thee :
° Zoetjes om te delen met je zoetje...

NAWINTER DINER €60 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 februari t/m 12 maart
Glas cava :
° Aardappel blini met gerookte zalm en dille
° Tartaar van runds met truffelsalsa
° Spinaziesoepje met kipreepjes
Witte wijn - waters :
° Kabeljauw met champignons, pompoen en krokante prei
Rode wijn - waters :
° Lamskoteltjes met kruidenkorst of hoevekip, aardappeltjes met rozemarijn
en kerstomaatjes
Nagerecht :
° Proeverij van walnoot, cranberry en caramel
Koffie/thee :
° Zoetjes

PRE LENTE DINER €60 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 maart t/m 2 april
Glas cava :
° Waterkers soepje met krokantjes
° Tempura van mossel met safraandip
° Geitenkaasje in een crumble van krokante ham
Witte wijn - waters :
° Victoriabaars met een carpaccio van courgette met wortel en selder
Rode wijn - waters :
° Parelhoen, filo gevuld met bloemkool en broccoli, aardappelpuree,
sausje van okkernoot
Nagerecht :
° Smaken van cappucino met sinaas en Grand Marnier
Koffie/thee :
° Zoetjes