Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw emailadres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.


HERFST DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 21 september t/m 20 oktober

Glas Cava : 
  ° Soepje van knolselder met garnaaltjes

  ° Tartaar van runds met truffelsalsa en parmesan

  ° Burrata met pompoen

Witte wijn|waters :

  ° Patrijs met herfstchampignons, risotto

Rode wijn I Waters :

  ° Filet van zalm of hoevekip met een marinade van peterselie, munt  en citroen, aardappeltjes

Nagerecht :
  ° Pannacotta met champagne, chocolate blossom, besjes en noten

Koffie|thee :
  ° Zoetjes


WINTER DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 26 oktober t/m 24 november

Glas Cava : 
  ° Mini cannelloni van witloof met Serano ham

  ° Champignon soepje

  ° Reepje konijn met pruimen

Witte wijn|waters :

  ° Filet van tong met pompoencrème, krokante schorseneren

Rode wijn I Waters :

  ° Filet van hert of melkvarken met een duo van kool, gebakken jonge ui en aardappeltjes

Nagerecht :
  ° Herkse peren met speculaasroom

Koffie|thee :
  ° Zoetjes



EINDEJAARS DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 30 november t/m 29 december
(behalve op zaterdag 21 en zondag 22 december, dan serveren we enkel het KERST diner)

Glas Cava : 
  ° Mini pastei met pulled pork

  ° Tartaar van runds met wasabi

  ° Bloemkoolsoepje met een crumble van zwarte beuling

Witte wijn|waters :

  ° Gegrilde jacobsvrucht met vitelotte aardappel en crème van wortel

Rode wijn I Waters :

  ° Hertekalf of filet van kalkoen met snoepjes van Jonagold en veenbessen
    knolselderpuree

Nagerecht :
  ° Adventkrans van rood fruit met peperkoek en chocolade

Koffie|thee :
  ° Zoetjes



KERST DINER        €56 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd op zaterdag avond 21 december, zondag middag 22 december
en woensdagavond 25 december


Glas Cava : 
  ° Gemarineerde jacobsvrucht met pesto van champignons, krokantje

  ° Soepje van butternut pompoen

  ° Mini taco gevuld met wildpaté, chutney van pruimen met kaneel

Witte wijn|waters :

  ° Kabeljauw met een crumble van chorizo, wafeltje van rode biet en winterpostelein

Rode wijn I Waters :

  ° Gevulde filet van kalkoen met champignons en hamreepjes, koolpakketje,
    aardappeltaartje en chips van pastinaak en vitelotte

Nagerecht :
  ° Kerstbal in framboos met sneeuwvlokjes en een ster uit het Oosten

Koffie|thee :
  ° Zoetjes



NIEUWJAARS DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 januari t/m 26 januari

Glas Cava : 
  ° Gevulde champignon met sjalot en reepjes chorizo

  ° Macaron met gevogeltje paté, uienconfituur

  ° Burrata met pompoen

Witte wijn|waters :

  ° Duo van foie en langoustine met appel en chips van pastinaak

Rode wijn I Waters :

  ° Filet van fazant of parelhoen met een soufflé van witloof en kroket van winterkooltjes

Nagerecht :
  ° Parfait van limoncello me verse munt en amandelkrokantje

Koffie|thee :
  ° Zoetjes

download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be