Diner
Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.
Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.
Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58
of via mail info@lafilledoscar.be .
NAZOMER DINER €63 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 2 september t/m 24 september
Glas cava :
° Tabouleh met tomaat en olijven
° Soepje van kokos met kipreepjes
° Mosselhapje met wortel en peterselie
Witte/rosé wijn - waters :
° Zeewolf met artisjok en vongole, parmesaankoekje
Rode wijn - waters :
° Lamskoteletjes met kruidenkorst of hoeve kip, boontjes en kerstomaten,
aardappel met rozemarijn
Nagerecht :
° Sabayon met zomerfruit
Koffie/thee :
° Zoetjes

HERFST DINER €64 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 30 september t/m 29 oktober
Glas cava :
° Soepje van champignons met krokante ajuin
° Macaron met foie gras, confituur van framboos
° Crème van erwten met coppa
Witte wijn - waters :
° Jacobsnoot met truffel en coulis van kervel
Rode wijn - waters :
° Filet van eend met kweepeerpasta of hoevekip, crème van pompoen en
kroket van bloemkool
Nagerecht :
° Proeverij van chocolade met noten en caramel
Koffie/thee :
° Zoetjes
WINTER DINER €64 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 4 november t/m 26 november
Glas cava :
° Champignon gevuld met sjalot en verse kruiden
° Pompoensoepje met crispy ham
° Reuzegarnaal met een cognacsausje
Witte wijn - waters :
° Zeebarbeel in een papillot van kool met puree van vitelotte en zeekraal
Rode wijn - waters :
° Filet van hert of varkenshaasje, aardappelpuree met spuitjes, peertje in rode wijn
en veenbessen
Nagerecht :
° Kleuren van pompoen met smaken van mango, caramel en chocolade
Koffie/thee :
° Zoetjes

EINDEJAARS DINER €64 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 2 december t/m 17 december en
zaterdagavond 30 december
Glas cava :
° Gevogelte paté met confituur van kweepeer
° Spruit als een snoepje in een crumble van spekjes
° Vissoepje met verse dille
Witte wijn - waters :
° Zalmmoot met gevulde champignons en krokante schorseneren, sausje van saffraan
Rode wijn - waters :
° Hertekalf of hoevekip met oliebolletjes van pompoen, gekarameliseerde witloof
en puree met knolselder
Nagerecht :
° Proeverij van noten en chocolade, mousse met amaretto
Koffie/thee :
° Zoetjes

KERST DINER €69 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op vrijdag 22 december, zaterdag 23 december, zondag 24 december,
maandag 25 december en dinsdag 26 december, telkens 's avonds,
serveren we een KERST DINER vanaf 18u.
Glas cava :
° Soepje van boschampignons
° Aardappelblini met rivierkreeftjes
° Burrata met pompoen en pijnboompitten
Witte wijn - waters :
° Carpaccio van pompoen met zeebarbeel, brunoise van vergeten groentjes
Tussendoor :
° Verrassende sorbet met verse munt
Rode wijn - waters :
° Kalkoen gevuld met een mousse van groene, winterkooltjes en een kroket van knolselderpuree
Nagerecht :
° Feestelijk dessertje met vers fruit, chocolade en eetbare kerstballen
Koffie/thee :
° Zoetjes

OUDEJAARSAVOND DINER €75 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op oudejaarsavond, zaterdag 31 december om 19u
Glas cava :
° Truffel-mozarella soepje
° Champignon gevuld met sjalot, humus en hamreepjes
° Macaron met gevogelte paté, confituur van kweepeer
Witte wijn - waters :
° Scharfilet met een crème van pompoen, krokante schorseneren, wakame
en kroepoek van saffraan
Tussendoor :
° Feestelijke sorbet
Rode wijn - waters :
° Parelhoen, groententaartje met broccoli, bloemkool en winterkooltjes,
krokante aardappelreep met Iberico
Nagerecht :
° feestelijke verrassing van de chef als afsluiter van een sprankelend 2023!
Koffie/thee :
° Zoetjes
Middernacht : glas cava om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten
NIEUWJAARS DINER €65 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op maandag 1 januari 's middags en iedere zaterdag avond en zondag middag van
20 januari t/m 28 januari
Glas cava :
° Risottoballetje met truffelsalsa
° Soepje van wintergroentjes
° Krokantje met een tartaar van jacobsvrucht, wortel en komkommer
Witte wijn - waters :
° Foie gras met appel, krenten en briochebrood OF tiradito van runds met humus,
tabouleh met broccoli, bloemkool en erwtjes
Rode wijn - waters :
° Kabeljauw met amandelschilfers, spruitjes en gebakken champignons, geplette aardappeltjes
Nagerecht :
° Huisbereide tiramisu met speculaas, rood fruit en kweepeer
Koffie/thee :
° Zoetjes
