Diner

leder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediénten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek. Het diner serveren we iedere
zaterdagavond en zondagmiddag. Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een
mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand.
U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.

Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be 

 

EINDEJAARS DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 30 november t/m 29 december

Glas cava :
° Tempura van zeewier met gerookte zalm en wasabi
° Champignon gevuld met sjalot en Gandaham
° Soepje van kreeft met verse peterselie


Witte Wijn - waters :
° Carpaccio van pompoen met gebakken jacobsvrucht en vitelotte

Rode Wijn - waters :
° Hertekalf of hoevekip met witte pens, selder, witloof en spruiten,
 tartiflette van aardappel met ui en spekjes

Nagerecht :
° Sneeuwbal van tiramisu roomijs en amaretto, crumble van speculaas

Koffie/thee :

° Zoetjes


pic_hert

 

KERST DINER €74 p.p. (incl. vermelde dranken)
VOLZET

Op Kerstavond 24 december en Kerstdag 25 december, telkens 's avonds, serveren we onderstaand
KERST DINER vanaf 18u.


Glas cava :
° Taartje van vitelotte met garnalen en verse dille
° Winterse paté met chutney van kweepeer
° Selderkroketje met parmaham, saffraan dip

Witte  Wijn - waters :
° Kabeljauw met pompoen, kubusjes wortel, zeekraal en krokante prei

Tussendoor :
° Sorbet van rood fruit

Rode Wijn - waters :
° Parelhoen gepaneerd in kruiden, taartje van aardappelschuifjes met winterkool, romanesco
 en sausje van ras el hanout


Nagerecht :
° Dreaming of a White Christmas : Kerstbal van witte chocolade met cremeux van framboos

Koffie/thee :
° Kerst zoetjes

 

pic_vecteezy_ai-generative-christmas-banner-with-copy-space-for-text_32744587_1_

 

OUDEJAARSAVOND DINER €79 (Inclusief vermelde dranken)
VOLZET

Op 31 december serveren we onderstaand OUDEJAARS DINER vanaf 19u.

Glas cava :
° Kroepoek van rozenwater met gerookte zalm en truffelsalsa
° Knolseldersoepje met crispy ajuin
° Kroketje van de chef met Iberico ham


Witte/rosé Wijn - waters :

° Zeebarbeel met een crème van wortel, erwtjes en krokante mie

Tussendoor :
° Feestelijke sorbet

Rode Wijn - waters :
° Parelhoen in een korstje van Oosterse kruiden, tartelette van aardappel met champignons,
 spruiten en kroket van gevogelte

Nagerecht :
° Uw laatste chocolade zonde van 2024 !

Koffie/thee :
° Zoetjes

Middernacht :

° Glas cava om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten


pic_oudejaarsavond-e1545042965130

 

NIEUWJAARS DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op woensdag 1 januari 's middags, zaterdagavond 4, 18 en 25 januari en

zondagmiddag 5,19 en 26 januari

Glas cava :
° Tartaar van langoustine met selder en wortel
° Krokantje van Italiaanse ham met mousse van eend en besjes
° Soepje van aardappel met mozzarella en truffel


Witte Wijn - waters :
° Tongrolletje met zalm en wakame, broccoli en romanesco

Rode Wijn - waters :
° Kalfs gevuld met pastinaak en champignons, kroket van pompoen

Nagerecht :
° Sabayon met vanille ijs en winterfruit

Koffie/thee :
° Zoetjes


pic_tartaar_1



NAWINTER DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 1 februari t/m 9 maart
(In het weekend van 15 en 16 februari serveren enkel het Valentijn diner)

Glas cava :
° Chutney van ananas, kiwi en koriander met gegrilde scampi
° Mini taartje met selder en wortel, hampreepjes
° Verrassingskroketje van de chef


Witte Wijn - waters :
° Zalm met een korstje van sesam, venkel en dille, spinazie chips

Rode Wijn - waters :
° Lamskoteletjes of hoeve kip, rozemarijnaardappel met kerstomaten en boontjes

Nagerecht :
° Genoise in Amaretto-koffie, crème van mascarpone

Koffie/thee :

° Zoetjes


pic_zalm_diner


VALENTIJN DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op vrijdag avond 14 februari, zaterdag avond 15 februari en zondag middag 16 februari

Glas cava :
° Kroket van Ganda ham met dip van rode biet
° Crème van avocado met gerookte zalm en wakame
° Soepje van tomaat en rode paprika, croutons met basilicum

Witte Wijn - waters :
° Kabeljauw met rivierkreefjes, zeekraal en prei, kroepoek van rozewater

Rode Wijn - waters :
° Runds gevuld met Italiaanse ham, aardappeltaartje met brocoli, romanesco, sausje van ras-el-hanout

Nagerecht :
° Double coeur

Koffie/thee :

° Valentijn zoetjes

pic_images
download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be