Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.


Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be . 



NAZOMER DINER  €63 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 2 september t/m 24 september

Glas cava :

  ° Tabouleh met tomaat en olijven

  ° Soepje van kokos met kipreepjes
  ° Mosselhapje met wortel en peterselie

Witte/rosé wijn - waters :

  ° Zeewolf met artisjok en vongole, parmesaankoekje

Rode wijn - waters :
  ° Lamskoteletjes met kruidenkorst of hoeve kip, boontjes en kerstomaten,
    aardappel met rozemarijn

Nagerecht :
  ° Sabayon met zomerfruit

Koffie/thee :

  ° Zoetjes



HERFST DINER  €64 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 30 september t/m 29 oktober

Glas cava :

  ° Soepje van champignons met krokante ajuin

  ° Macaron met foie gras, confituur van framboos
  ° Crème van erwten met coppa

Witte wijn - waters :

  ° Jacobsnoot met truffel en coulis van kervel

Rode wijn - waters :
  ° Filet van eend met kweepeerpasta of hoevekip, crème van pompoen en
    kroket van bloemkool


Nagerecht :
  ° Proeverij van chocolade met noten en caramel

Koffie/thee :
  ° Zoetjes


pic_noten_

WINTER DINER  €64 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 4 november t/m 26 november

Glas cava :

  ° Champignon gevuld met sjalot en verse kruiden

  ° Pompoensoepje met crispy ham
  ° Reuzegarnaal met een cognacsausje

Witte wijn - waters :

  ° Zeebarbeel in een papillot van kool met puree van vitelotte en zeekraal

Rode wijn - waters :
  ° Filet van hert of varkenshaasje, aardappelpuree met spuitjes, peertje in rode wijn
    en veenbessen

Nagerecht :
  ° Kleuren van pompoen met smaken van mango, caramel en chocolade

Koffie/thee :

  ° Zoetjes


pic_hert_1

EINDEJAARS DINER  €64 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdag avond en zondagmiddag van 2 december  t/m 17 december en
zaterdagavond 30 december


Glas cava :
  ° Gevogelte paté met confituur van kweepeer

  ° Spruit als een snoepje in een crumble van spekjes
  ° Vissoepje met verse dille

Witte wijn - waters :
  ° Zalmmoot met gevulde champignons en krokante schorseneren, sausje van saffraan

Rode wijn - waters :
  ° Hertekalf of hoevekip met oliebolletjes van pompoen, gekarameliseerde witloof
    en puree met knolselder


Nagerecht :
  ° Proeverij van noten en chocolade, mousse met amaretto

Koffie/thee :
  ° Zoetjes



pic_zalm_diner



KERST DINER  €69 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op vrijdag 22 december, zaterdag 23 december, zondag 24 december,
maandag 25 december en dinsdag 26 december, telkens 's avonds,
serveren we een KERST DINER vanaf 18u.


Glas cava :
  ° Soepje van boschampignons

  ° Aardappelblini met rivierkreeftjes
  ° Burrata met pompoen en pijnboompitten

Witte wijn - waters :
  ° Carpaccio van pompoen met zeebarbeel, brunoise van vergeten groentjes

Tussendoor :
  ° Verrassende sorbet met verse munt

Rode wijn - waters :
  ° Kalkoen gevuld met een mousse van groene, winterkooltjes en een kroket van knolselderpuree

Nagerecht :
  ° Feestelijk dessertje met vers fruit, chocolade en eetbare kerstballen

Koffie/thee :
  ° Zoetjes


pic_savooi

OUDEJAARSAVOND DINER  €75 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op oudejaarsavond, zaterdag 31 december om 19u

Glas cava :
  ° Truffel-mozarella soepje

  ° Champignon gevuld met sjalot, humus en hamreepjes
  ° Macaron met gevogelte paté, confituur van kweepeer

Witte wijn - waters :

  ° Scharfilet met een crème van pompoen, krokante schorseneren, wakame
    en kroepoek van saffraan

Tussendoor :
  ° Feestelijke sorbet

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen, groententaartje met broccoli, bloemkool en winterkooltjes,
    krokante aardappelreep met Iberico

Nagerecht :
  ° feestelijke verrassing van de chef als afsluiter van een sprankelend 2023!

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

Middernacht : glas cava om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten

pic_macaron_1

NIEUWJAARS DINER  €65 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op maandag 1 januari 's middags en iedere zaterdag avond en zondag middag van
20 januari t/m 28 januari


Glas cava :

  ° Risottoballetje met truffelsalsa

  ° Soepje van wintergroentjes
  ° Krokantje met een tartaar van jacobsvrucht, wortel en komkommer

Witte wijn - waters :
  ° Foie gras met appel, krenten en briochebrood OF tiradito van runds met humus,
    tabouleh met broccoli, bloemkool en erwtjes

Rode wijn - waters :
  ° Kabeljauw met amandelschilfers, spruitjes en gebakken champignons, geplette aardappeltjes

Nagerecht :
  ° Huisbereide tiramisu met speculaas, rood fruit en kweepeer

Koffie/thee :
  ° Zoetjes


pic_kabeljauw


download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be