Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw emailadres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.

 

NIEUWJAARS DINER        €54 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 19 januari t/m 27 januari

Glas Cava : 
  ° Macaron met wildpaté en uienconfituur

  ° Millefeuille van courgette met humus en garnalen

  ° Pompoensoepje

Witte wijn|waters :

  ° Scharfilet, quinoa met champignons en gepofte spinazie

Rode wijn I Waters :

  ° Tournedos van kalfs, koolpakketje gevuld met wortel en selder en aardappeltaartje met truffel

Nagerecht :
  ° Pannacotta met safraan en mango, chocolade biscuit

Koffie|thee :
  ° Zoetjes


NAWINTER DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 2 februari t/m 10 maart
(op 16 en 17 februari serveren we enkel het Valentijndiner)

Glas Cava : 
  ° Erwtensoepje met emulsie van spekjes

  ° Terrine van vis met wakame

  ° Taartje van zwarte beuling met appel

Witte wijn|waters :

  ° Zeebarbeel met mangoboter, pompoenparels en zeekraal

Rode wijn I Waters :

  ° Kalfsnoot met wortel en knolgroentjes, aardappeltaartje met vitelotte

Nagerecht :
  ° Crème brullée met vanille uit Madagascar

Koffie|thee :
  ° Zoetjes


VALENTIJN DINER        €56 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd op donderdagavond 14 februari, zaterdagavond 16 februari en zondagmiddag 17 februari

Glas spumante rosé : 
  ° Tiradito van runds met wortelcrème en humus

  ° Paprika soepje

  ° Champignon gevuld met gekruide boter

Witte wijn|waters :

  ° Kabeljauw met prei en courgette, Iraanse saffraan en chips van vitelotte

Rode wijn I Waters :

  ° Parelhoen met biet-er-bal, gefrituurde lente ui en sausje met een toets van krukuma

Nagerecht :
  ° Appelroosje met kaneelroomijs, krenten en amandelschilfers

Koffie|thee :
  ° Zoetjes om te delen met je zoetje....


VOORJAARS DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 16 maart t/m 14 april

Glas Cava : 
  ° Tartaar van runds met truffelsalsa

  ° Falafel met sausje van saffraan
  ° Sushi met zalm en komkommer

Witte wijn|waters :

  ° Sint Jacobsnoot met witte beuling en pancetta, bisque van krab

Rode wijn I Waters :

  ° Filet van eend met sinaas of hoevekip, groene asperges, broccoli en aardappeltjes

Nagerecht :
  ° Sabayon met aardbei, pink crispy pearls

Koffie|thee :
  ° Zoetjes


PAASDINER        €56 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd op Paaszaterdag 20 april 's avonds en op Paaszondag 21 april 's middags

Glas Cava : 
  ° Kwartelei in gehakt met een tomatensausje

  ° Aspegesoepje
  ° Kroket van garnalen met dille-mayonaise

Witte wijn|waters :

  ° Zeewolf met asperges, broodkruim en een kerriesausje

Rode wijn I Waters :

  ° Gebakken melkvarken met jonagold appel en kaneel, couscous van broccoli en
    aardappeltjes

Nagerecht :
  ° Paas surprise

Koffie|thee :
  ° Zoetjes

download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be