Diner

leder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediénten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek. Het diner serveren we iedere
zaterdagavond en zondagmiddag. Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een
mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand.
U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.

Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be 


ASPERGE DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 26 april t/m 18 mei

Glas cava :

° Soepje witte asperge
° Mini pizza surf en turf
° Aspergekroket van de chef met Iberico ham


Witte Wijn - waters :
° Limburgse witte asperges met geplet ei, peterselie en reepjes gerookte zalm,
 sausje van melkerijboter
 

Rode Wijn - waters :
° Parelhoen met gewokte groene asperges, brocoli en romanesco, aardappeltjes

Nagerecht :
° Trio van aardbei

Koffie/thee :
° Zoetjes


pic_asperges-met-ganzenlever-en-tuinbonen


LENTE DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 24 mei t/m 15 juni

Glas cava :

° Vitelotte met roomkaas en kaviaar van wasabi
° Soepje van groene asperge met Serano ham
° Tempura van scampi met humus dip

Witte Wijn - waters :
° Rode mul, parelpasta met lente groentjes en gyoza

Rode Wijn - waters :
° Kalkoen rolletje in bacon met witte en groene asperges, aardappel-gratin taartje

Nagerecht :
° Nouga soufflé ijs met framboos

Koffie/thee :
° Zoetjes

 

pic_images_1

 

ZOMER DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 5 juli t/m 27 juli

Glas cava :

° Mossel met yuzu mayonaise
° Gegrilde bloemkool met babaganoush dip en Gandaham
° Tartaar van watermeloen met grijze garnalen

Witte Wijn - waters :
° Carpaccio van runds met rucola, parmesaanse kaas en zongedroogde tomaatjes,
 pijnboompitten, olijfolie en aceto balsamico

Rode Wijn - waters :
° Filet van zeebaars met korstje van hennep zaad, courgette en lente ui,
 sausje van saffraan   

Nagerecht :
° Genoise met een mousse van limoen en bosaardbeien

Koffie/thee :
° Zoetjes

pic_img_1134
download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be