|
Diner
leder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediénten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek. Het diner serveren we iedere
zaterdagavond en zondagmiddag. Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een
mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand.
U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be
ASPERGE DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 26 april t/m 18 mei
Glas cava :
° Soepje witte asperge
° Mini pizza surf en turf
° Aspergekroket van de chef met Iberico ham
Witte Wijn - waters :
° Limburgse witte asperges met geplet ei, peterselie en reepjes gerookte zalm,
sausje van melkerijboter
Rode Wijn - waters :
° Parelhoen met gewokte groene asperges, brocoli en romanesco, aardappeltjes
Nagerecht :
° Trio van aardbei
Koffie/thee :
° Zoetjes

LENTE DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 24 mei t/m 15 juni
Glas cava :
° Vitelotte met roomkaas en kaviaar van wasabi
° Soepje van groene asperge met Serano ham
° Tempura van scampi met humus dip
Witte Wijn - waters :
° Rode mul, parelpasta met lente groentjes en gyoza
Rode Wijn - waters :
° Kalkoen rolletje in bacon met witte en groene asperges, aardappel-gratin taartje
Nagerecht :
° Nouga soufflé ijs met framboos
Koffie/thee :
° Zoetjes
ZOMER DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 5 juli t/m 27 juli
Glas cava :
° Mossel met yuzu mayonaise
° Gegrilde bloemkool met babaganoush dip en Gandaham
° Tartaar van watermeloen met grijze garnalen
Witte Wijn - waters :
° Carpaccio van runds met rucola, parmesaanse kaas en zongedroogde tomaatjes,
pijnboompitten, olijfolie en aceto balsamico
Rode Wijn - waters :
° Filet van zeebaars met korstje van hennep zaad, courgette en lente ui,
sausje van saffraan
Nagerecht :
° Genoise met een mousse van limoen en bosaardbeien
Koffie/thee :
° Zoetjes
|
|