Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.


Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be . 


NAWINTER DINER  €65 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 3 februari t/m 10 maart

Glas cava :

  ° Krielaardappeltje met truffelsalsa

  ° Soepje van boschampignons
  ° Taartje van zwarte beuling met appel

Witte wijn - waters :
  ° Kabeljauw met crumble van venkel en verse kruiden, sorbet van limoncello

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen met een tagliatelle van pompoen en selder krokantjes,
   
aardappelbloemkooltaartje

Nagerecht :
  ° Flan de luxe met noten en caramelchocolade

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

pic_gerecht_0000_hm207_bioul-014-1280x640_0001_hm209_encas_maxens24



PAAS DINER  €65 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op Paaszaterdag 30 maart 's avonds en Paaszondag 31 maart 's middags

Glas cava :

  ° Gemarineerde jacobsvrucht met aardappel en truffel

  ° Kwartelei in gehakt met een tomatensausje
  ° Kroepoek van saffraan met een mousse van brocoli, garnalen

Witte wijn - waters :
  ° Zalm met kubusjes lente groentjes, rivierkreeftjes en sausje van saffraan

Rode wijn - waters :
  ° Runds gevuld met pulled porc, aardappelpuree met pastinaak, bloemkool en brocoli

Nagerecht :
  ° Paassurprise

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

pic_the-loose-goose


PRE LENTE DINER  €65 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 17 maart t/m 14 april
(In het weekend van 30 en 31maart serveren we enkel het Paas diner)


Glas cava :

  ° Capuccino van bloemkool met serano ham

  ° Tartaar van runds met truffelsalsa
  ° Escargot in kruidenboter

Witte wijn - waters :
  ° Zeebarbeel in een lentejasje, puree van aardappel en tuinbonen, saffraansausje

Rode wijn - waters :
  ° Samenspel van zeeduivel en spek, millefeuille van aardappel en brocoli,
    sausje met rozemarijn


Nagerecht :
  ° Parels van vanille met Callebaut chocolade en de eerste lente prikkels

Koffie/thee :
  ° Zoetjes


pic_pc011518-scaled


ASPERGE DINER  €66 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 21 april t/m 12 mei

Glas cava :

  ° Soepje van groene asperges

  ° Tartaar van kalfs met appel en komkommer
  ° Aspergekroket met hamreepjes

Witte wijn - waters :

  ° Witte asperges met geplet ei, gerookte zalm en peterselie, sausje van melkerijboter

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen met gewokte witte en groene asperges

Nagerecht :
  ° Smaken van framboos met witte chocolade

Koffie/thee :

  ° Zoetjes


pic_502088


LENTE DINER  €65 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 mei t/m 16 juni

Glas cava :

  ° Tartaar van runds met parmesaanse kaas

  ° Soepje van witte asperges
  ° Risottokroket met truffeldip

Witte wijn - waters :
  ° Zeeduivel met tuinbonen, tagliatelle van wortel, vongole en kevel

Rode wijn - waters :
  ° Lamskoteletjes of hoevekip met groene asperges, kerstomaten en
    rozemarijnaardappeltjes


Nagerecht :
  ° Smaken van aardbei met hazelnoot en chocolade

Koffie/thee :

  ° Zoetjes


pic_lamb-rosemary-1080x675


download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be