Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.


Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be . 


DINER 'SMAKEN VAN DE WINTER'  €60 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op zondag 1 januari 's middags en iedere zaterdagavond en
zondag middag van 21 januari t/m 5 februari

Glas cava :

  ° Gevulde champignon met gandaham

  ° Escargot in kruidenboter
  ° Aardappelblini 'vitello tonato'

Witte wijn - waters :

  ° Tongrolletje gevuld met zalm, krokante savooi met sesam

Rode wijn - waters :
  ° Filet van eend of hoevekip, gekarameliseerde witloof,
    winterkooltjes en kroket van pompoen

Nagerecht :
  ° Sneeuwballen van vanille met brownie en chocolade

Koffie/thee :

  ° Zoetjes

pic_tongrolletjes-groenten-nori-wasabi-500 pic_hoofdgerecht_02-1-e1455888645444-1500x430

VALENTIJN DINER €60 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op zaterdag avond 11 februari, zondagmiddag 12 februari en
dinsdag avond 14 februari


Glas cava :

  ° Krokantje van rozenwater
met krab en lompviseitjes
  ° Soepje van rode paprika
  ° Champignon gevuld met sjalot en hamreepjes

Witte wijn - waters :

  ° Kabeljauw met vitelotte, erwten en zeekraal, krokante schorseneren

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen met selderpuree, tagliatelle van wortel en kroket van rode biet, notensaus

Nagerecht :

  ° Red is the color of love....

Koffie/thee :
  ° Zoetjes om te delen met je zoetje...



NAWINTER DINER  €60 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 februari t/m 12 maart

Glas cava :

  ° Aardappel blini met gerookte zalm en dille

  ° Tartaar van runds met truffelsalsa
  ° Spinaziesoepje met kipreepjes

Witte wijn - waters :

  ° Kabeljauw met champignons, pompoen en krokante prei

Rode wijn - waters :
  ° Lamskoteltjes met kruidenkorst of hoevekip, aardappeltjes met rozemarijn
    en kerstomaatjes

Nagerecht :
  ° Proeverij van walnoot, cranberry en caramel

Koffie/thee :

  ° Zoetjes


PRE LENTE DINER  €60 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 maart t/m 2 april

Glas cava :

  ° Waterkers soepje met krokantjes

  ° Tempura van mossel met safraandip
  ° Geitenkaasje in een crumble van krokante ham

Witte wijn - waters :

  ° Victoriabaars met een carpaccio van courgette met wortel en selder

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen, filo gevuld met bloemkool en broccoli, aardappelpuree,
    sausje van okkernoot


Nagerecht :
  ° Smaken van cappucino met sinaas en Grand Marnier

Koffie/thee :

  ° Zoetjes

download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be