Diner
leder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediénten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek. Het diner serveren we iedere
zaterdagavond en zondagmiddag. Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een
mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand.
U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be
EINDEJAARS DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 30 november t/m 29 december
Glas cava :
° Tempura van zeewier met gerookte zalm en wasabi
° Champignon gevuld met sjalot en Gandaham
° Soepje van kreeft met verse peterselie
Witte Wijn - waters :
° Carpaccio van pompoen met gebakken jacobsvrucht en vitelotte
Rode Wijn - waters :
° Hertekalf of hoevekip met witte pens, selder, witloof en spruiten,
tartiflette van aardappel met ui en spekjes
Nagerecht :
° Sneeuwbal van tiramisu roomijs en amaretto, crumble van speculaas
Koffie/thee :
° Zoetjes
KERST DINER €74 p.p. (incl. vermelde dranken)
VOLZET
Op Kerstavond 24 december en Kerstdag 25 december, telkens 's avonds, serveren we onderstaand
KERST DINER vanaf 18u.
Glas cava :
° Taartje van vitelotte met garnalen en verse dille
° Winterse paté met chutney van kweepeer
° Selderkroketje met parmaham, saffraan dip
Witte Wijn - waters :
° Kabeljauw met pompoen, kubusjes wortel, zeekraal en krokante prei
Tussendoor :
° Sorbet van rood fruit
Rode Wijn - waters :
° Parelhoen gepaneerd in kruiden, taartje van aardappelschuifjes met winterkool, romanesco
en sausje van ras el hanout
Nagerecht :
° Dreaming of a White Christmas : Kerstbal van witte chocolade met cremeux van framboos
Koffie/thee :
° Kerst zoetjes
OUDEJAARSAVOND DINER €79 (Inclusief vermelde dranken)
VOLZET
Op 31 december serveren we onderstaand OUDEJAARS DINER vanaf 19u.
Glas cava :
° Kroepoek van rozenwater met gerookte zalm en truffelsalsa
° Knolseldersoepje met crispy ajuin
° Kroketje van de chef met Iberico ham
Witte/rosé Wijn - waters :
° Zeebarbeel met een crème van wortel, erwtjes en krokante mie
Tussendoor :
° Feestelijke sorbet
Rode Wijn - waters :
° Parelhoen in een korstje van Oosterse kruiden, tartelette van aardappel met champignons,
spruiten en kroket van gevogelte
Nagerecht :
° Uw laatste chocolade zonde van 2024 !
Koffie/thee :
° Zoetjes
Middernacht :
° Glas cava om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten
NIEUWJAARS DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op woensdag 1 januari 's middags, zaterdagavond 4, 18 en 25 januari en
zondagmiddag 5,19 en 26 januari
Glas cava :
° Tartaar van langoustine met selder en wortel
° Krokantje van Italiaanse ham met mousse van eend en besjes
° Soepje van aardappel met mozzarella en truffel
Witte Wijn - waters :
° Tongrolletje met zalm en wakame, broccoli en romanesco
Rode Wijn - waters :
° Kalfs gevuld met pastinaak en champignons, kroket van pompoen
Nagerecht :
° Sabayon met vanille ijs en winterfruit
Koffie/thee :
° Zoetjes
NAWINTER DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 1 februari t/m 9 maart
(In het weekend van 15 en 16 februari serveren enkel het Valentijn diner)
Glas cava :
° Chutney van ananas, kiwi en koriander met gegrilde scampi
° Mini taartje met selder en wortel, hampreepjes
° Verrassingskroketje van de chef
Witte Wijn - waters :
° Zalm met een korstje van sesam, venkel en dille, spinazie chips
Rode Wijn - waters :
° Lamskoteletjes of hoeve kip, rozemarijnaardappel met kerstomaten en boontjes
Nagerecht :
° Genoise in Amaretto-koffie, crème van mascarpone
Koffie/thee :
° Zoetjes
VALENTIJN DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd op vrijdag avond 14 februari, zaterdag avond 15 februari en zondag middag 16 februari
Glas cava :
° Kroket van Ganda ham met dip van rode biet
° Crème van avocado met gerookte zalm en wakame
° Soepje van tomaat en rode paprika, croutons met basilicum
Witte Wijn - waters :
° Kabeljauw met rivierkreefjes, zeekraal en prei, kroepoek van rozewater
Rode Wijn - waters :
° Runds gevuld met Italiaanse ham, aardappeltaartje met brocoli, romanesco, sausje van ras-el-hanout
Nagerecht :
° Double coeur
Koffie/thee :
° Valentijn zoetjes