|
Diner
leder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediénten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek. Het diner serveren we iedere
zaterdagavond en zondagmiddag. Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een
mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand.
U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be
NAZOMER DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 6 september t/m 28 september
Glas cava :
° Mini vitello tonato
° Tartaar van watermeloen met garnalen
° Risottoballetje met truffeldip
Witte Wijn - waters :
° Zalm moot, canneloni gevuld met ricotta en spinazie
Rode Wijn - waters :
° Kippendijen met crispy runds, gewokte wortel, ui, boontjes, soyascheuten
en aardappeltjes
Nagerecht :
° Biscuit van matcha thee met een gelei van litchi en vanille mousse
Koffie/thee :
° Zoetjes
HERFST DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 4 oktober t/m 26 oktober
Glas cava :
° Champignon gevuld met sjalot en spekjes
° Witloofsoepje met krokante ajuin
° Foie gras met peer en peperkoek
Witte Wijn - waters :
° Kabeljauw, flensje gevuld met gemarineerde zalm en groentjes, saffraansausje
Rode Wijn - waters :
° Filet van eend of hoevekip met rabarber en pastinaak, aardappeltjes van de chef
Nagerecht :
° Fantasie van chocolade, noten en caramel
Koffie/thee :
° Zoetjes

WINTER DINER €69 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 1 november t/m 30 november
Glas cava :
° Krokant toastje van vijgen en amandel met herfstpaté en chutney van rode ui
° Soepje van boschampignons
° Frietje van selder en saffraan
Witte Wijn - waters :
° Carpaccio van pompoen met zeebarbeel, wortel en selder, noodle stick
Rode Wijn - waters :
° Filet van hert of hoeve kip, spruiten en kooltjes, kroket van pompoen en peertje in rode wijn
Nagerecht :
° Hazelnoot biscuit met praliné en rood fruit
Koffie/thee :
° Zoetjes
EINDEJAARS DINER €69 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 6 december t/m 28 december
Glas cava :
° Gerookte heilbot met crème van limoengras
° Kroketje van beuling
° Soepje van aardappel met mozarella en truffel
Witte Wijn - waters :
° Scharrolletje met prei, wortel en selder, crème van erwten
Rode Wijn - waters :
° Hertekalf of melkvarken met spruiten, champignons en witloof, kroket fazant brabançonne
en gedroogde gojibessen
Nagerecht :
° Ganache van melkchocolade en koffie met vanilleroom en speculaas
Koffie/thee :
° Zoetjes
|
|