Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw emailadres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.

NIEUWJAARS DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 18 januari t/m 26 januari

Glas Cava : 
 
° Gevulde champignon met sjalot en reepjes chorizo

  ° Macaron met gevogeltje paté, uienconfituur

  ° Burrata met pompoen

Witte wijn|waters :

  ° Duo van foie en langoustine met appel en chips van pastinaak

Rode wijn I Waters :

  ° Filet van fazant of parelhoen met een soufflé van witloof en kroket van winterkooltjes

Nagerecht :
  ° Parfait van limoncello met verse munt en amandelkrokantje

Koffie|thee :
  ° Zoetjes


VALENTIJN DINER €57 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op vrijdagavond 14 februari,  zaterdagavond 15 februari en zondagmiddag
16 februari


Glas Spumante rosé :
° Bresaola met een crème van truffel
° Tartaar van rivierkreeftjes met cappucino van dille
° Smoothie van appel en komkommer, spinazie en banaan

Witte wijn/waters :
° Filet van tong met een crumble van peterselie, dragon, dille en bieslook met
   gekrulde wortel

Rode wijn/waters :
° Parelhoen met een snoepje van rode kool, biet-er-bal, gratintaartje

Nagerecht :
° Stralend hart met framboos en ruby
   chocolade

Koffie/thee
° Zoetjes om te delen met je zoetje....



NAWINTER DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 1 februari t/m 1 maart
(Op 15 en 16 februari serveren we enkel het Valentijndiner)


Glas Cava : 
    ° Escargot in kruidenboter
    ° Soepje van courgette
    ° Mini eclair met pulled porc

Witte wijn|waters :

    ° Schar-rol gevuld met zalm, spinazie en velouté van paddenstoelen

Rode wijn I Waters :

    ° Filet van eend of parelhoen met honing-porto saus, kooltjes, tijm en aardappel

Nagerecht :
    ° Crème brullée met rabarber en vanille

Koffie|thee :
  ° Zoetjes


PAAS DINER €57 p.p. (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op Paaszaterdag 11 april ‘s avonds
en Paaszondag 12 april ’s middags


Glas cava :
° Waterkerssoepje
° Mini knolseldertaartje in panko met salsa van truffel en een kwarteleitje
° Pannacotta met erwten en broodkrokantje
  

Witte wijn/waters :
° Carpaccio van ei met garnalen, radijzen, zalm, asperges en verse dille

Rode wijn/waters :
° Rolletje van kalfs met Spaanse ham, geplette aardappel met broccoli,
  groentefrietjes en een kurkuma sausje   

Nagerecht :
° Surprise van de Paashaas

Koffie/thee
° Zoetjes



VOORJAARS DINER        €55 p.p. (Incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 7 maart t/m 5 april

Glas Cava : 
    ° Spinaziesoepje
    ° Tartaar van zalm met dille
    ° Gerookte eend met appel en vijg

Witte wijn|waters :

    ° Koolvis met sinaas, wortel en rode biet

Rode wijn I Waters :

    ° Lamskoteletjes of kabeljauwmoot met een korst van peterselie, rozemarijn, aardappel met
      bloemkool

Nagerecht :
    ° Nougat ijstaartje met een espuma van limoenchocolade

Koffie|thee :
  ° Zoetjes

download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be