Diner
Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.
Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.
Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58
of via mail info@lafilledoscar.be .
LENTE DINER €58 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 21 mei t/m 19 juni
Glas cava :
° Mossel in een eetbare schelp
° Soepje van witte asperges
° Macaron met foie gras en Limburgse kersen
Witte wijn - waters :
° Tartaar van zoetwater garnalen en riveerkreeftjes met risotto, parmesan en peterselie
Rode wijn - waters :
° Runds met vulling van de chef, aspergekroket en spinazie chips
Nagerecht :
° Creatie van aardbei : natuur, parfait en chocolade
Koffie/thee :
° Zoetjes
ZOMER DINER €58 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 9 juli t/m 31 juli
Glas cava :
° Gaspacho met verse basilicum
° Tapenade van olijven met artisanale grissini's
° Jacobsvrucht met truffelsalsa
Witte wijn - waters :
° Burrata met multicolore kerstomaatjes, Italiaanse ham, basilicum en olijfolie uit Zuid-Frankrijk
Rode wijn - waters :
° Hoeve kip in krokante kruim met sesam, groententaartje van tomaat, courgette en
aubergine, aardappeltjes
Nagerecht :
° Tartufo nero met vanille en meloenparels
Koffie/thee :
° Zoetjes

ZUIDERS DINER €58 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 6 augustus t/m 11 september
Glas cava :
° Fris komkommer soepje
° Krokant risottoballetje met saffraan, zomerdip
° Sardine met tartaar van zomergroentjes
Witte_rosé wijn /waters :
° Carpaccio van runds met ruccola, parmesaanse kaas, zongedroogde tomaatjes
pijnboompitten en olijfolie uit Zuid-Frankrijk
Rode wijn - waters :
° Zeeduivel met een papillot van aardappel met rozemarijn, tijm en kerstomaten
Nagerecht :
° Frisse smaken van citroen met munt en witte chocolade
Koffie/thee :
° Zoetjes
HERFST DINER €60 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van17 september t/m 30 oktober
Glas cava :
° Mini risotto met champignons
° Reuzegarnaal in quinoia met huisbereide dip
° Burratina met pompoen
Witte wijn - waters :
° Kabeljauw met mango en uienbhaji's met erwten
Rode wijn - waters :
° Parelhoen met preitaartje, wortel een aardappeltjes, saus van okkernoot
Nagerecht :
° Crème brullée met vanille uit Madagaskar
Koffie/thee :
° Zoetjes