Diner

Ieder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediënten van het seizoen.
Het menu wisselt regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek.

Het diner serveren we iedere zaterdagavond en zondagmiddag.

Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand. U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.


Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be .


NIEUWJAARS DINER €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op zaterdag middag en avond 1 januari, zondag middag 2 januari en iedere zaterdag avond en
zondag middag van 22 januari t/m 30 januari


Glas cava :

  ° Gemarineerde zalm met komkommer, dille en gin tonic
  ° Champignon gevuld met pesto, hamreepjes en sjalot
  ° Wortel-curry soepje

Witte wijn - waters :

  ° Tongrolletje met een groente loempia, kreeftensausje en garnalen

Rode wijn - waters :
  ° Filet van eend of melkvarken met aardappel-appelpuree, oliebolletjes van rode kool en spruiten

Nagerecht :
  ° Zoete nieuwjaarswens met chocolade en fruit

Koffie/thee :
  ° Zoetjes


pic_oudejaarsavond-e1545042965130  pic_img_3356



VALENTIJN DINER €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op zaterdagavond 12 februari, zondag middag 13 februari en
maandag avond 14 februari


Glas cava :

  ° Kroepoek van rozenwater met humus en garnalen
  ° Soepje van paprika met kruidenkubusjes
  ° Gemarineerde zalm met komkommer en sorbet van mojito

Witte wijn - waters :

  ° Filet van tong met sinaas, zeekraal en gefrituurde spinazie

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen met biet-er-bal, spitskool en wortel, hart-gratin taartje

Nagerecht :
  ° Moulin rouge met kers en chocolade

Koffie/thee :
  ° Zoetjes om te delen met je zoetje...
 
pic_zeetong  


NAWINTER DINER €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 5 februari t/m 6 maart
(op 12 en 13 februari serveren we enkel het Valentijndiner)

Glas cava :

  ° Spinazie soepje
  ° Tartaar van runds met truffel
  ° Falafel van rode biet met humus en haring

Witte wijn - waters :

  ° Papillotte met kabeljauw, venkel en citroen

Rode wijn - waters :
  ° Lamskoteletjes met een kruidenkorst of parelhoen, princes boontjes en
    kerstomaten, aardappeltjes met rozemarijn


Nagerecht :
  ° Proeverij van appel : puur, parels en chocolade

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

pic_papillotte  pic_lamb-rosemary-e1509748804240


VOORJAARS DINER €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 12 maart t/m 10 april

Glas cava :

  ° Avocado zalmrolletje met sesamzaad
  ° Mozarella soepje met truffel
  ° Pulled chicken met mini pitta broodje

Witte wijn - waters :

  ° Jacobsvrucht met crumble van pistachenoten en champignons

Rode wijn - waters :
  ° Varkenshaasje gevuld met paprika en serranoham of kabeljauw, soufflé van bloemkool
     en sausje van za'atar


Nagerecht :
  ° Rabarber en chocolade met de eerste lentebloemen

Koffie/thee :
  ° Zoetjes

PAAS DINER €58 p.p.  (incl. vermelde dranken)

Geserveerd op Paaszaterdag 16 april 's avonds en Paaszondag 18 april 's middags

Glas cava :

  ° Krielaardappeltje met roomkaas en lompviseitjes
  ° Kroepoek van saffraan met garnalen
  ° Wortel-curry soepje

Witte wijn - waters :

  ° Zeewolf met postelein, gemarineerde zalm en gepocheerd ei

Rode wijn - waters :
  ° Parelhoen met vitelotte aardappel, kroket van varkenswang en asperges

Nagerecht :
  ° Feestelijk Paasdessert

Koffie/thee :
  ° Zoetjes
download de player hier
La fille d'Oscar | Korpsestraat 84 - 3540 Herk-de-Stad | 0475 52 10 58 | E: info@lafilledoscar.be