Diner
leder weekend serveren we een diner aangepast aan de ingrediénten van het seizoen. Het menu wisselt
regelmatig. Het diner van het seizoen vindt u steeds in deze rubriek. Het diner serveren we iedere
zaterdagavond en zondagmiddag. Heeft u interesse om de nieuwe menu's per mail te ontvangen? Stuur een
mail naar info@lafilledoscar.be en we voegen uw email adres graag toe aan ons adressenbestand.
U ontvangt dan een 4 tot 6 tal keer per jaar een mail van ons met de nieuwe menu's.
Reserveren kan telefonisch, via sms of whatsapp op 0475 | 52 10 58 of via mail info@lafilledoscar.be
ZUIDERS DINER €66 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 7 september t/m 29 september
Glas cava :
° Mini canneloni met ricotta en spinazie
° Tiradito van runds met crème van kikkererwten
° Reuzegarnaal met truffeldip
Witte/rosé Wijn - waters :
° Scharfilet met een caponata van courgette, aubergine, tomaat en olijven
Rode Wijn - waters :
° Kalfsrolletje gevuld met Italiaanse ham, ruccola en mozarella, rozemarijn aardappeltjes en sausje van
tomaat
Nagerecht :
° Crème brûlée met besjes en noten
Koffie/thee :
° Zoetjes
HERFST DINER €67 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 5 oktober t/m 27 oktober
Glas cava :
° Kroepoek van inktvis met crème van kikkererwten en garnalen
° Witloofsoepje met krokante ajuin
° Mini quiche met prei en hamreepjes
Witte Wijn - waters :
° Zalm met een bavarois van broccoli, zeevruchten en een saffraansaus
Rode Wijn - waters :
° Filet van eend of hoevekip met sinaas, champignons en gekaramelliseerde aardappeltaartje
Nagerecht :
° Proeverij van mokka en speculaas, biscuitkrokantje met noten
Koffie/thee :
° Zoetjes
WINTER DINER €68 p.p. (incl. vermelde dranken)
Geserveerd iedere zaterdagavond en zondagmiddag van 2 november t/m 24 november
Glas cava :
° Kroket van pompoen met spekjes, kruiden dip
° Witloofsoepje met kaascroutons
° Paté van gevogelte met confituur van kweepeer
Witte Wijn - waters :
° Koolvis gevuld met champignons, krokante schorseneren en kroepoek van inktvis
Rode Wijn - waters :
° Filet van hert of melkvarken, aardappel-winterkoolpuree, peertje in rode wijn en veenbessen
Nagerecht :
° Peer in een koek met caramel en vanille
Koffie/thee :
° Zoetjes